Rabu, 15 Desember 2010

30 Rahasia Wanita (bag.I) ...

1. Bila seorang wanita mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak meneteskan airmata, itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu setelah kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia waktu untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sulit tuk mencari hal yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu banyak wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya seorang wanita jatuh cinta dengan seorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang suka akan pujian tetapi selalu tidak tahu bagimana tuk menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang suka dengan kamu separuh mati, tolak cintanya dengan lembut, jangan kasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia sudah buat keputusan,dia akan lakukan apa saja.

8. Sekiranya seorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya, biarkan dia untuk seketika.

9. Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia seorang kawan, cobalah tegur dia perlahan-lahan.

10. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa. Muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.
bersambung ...

2 komentar:

  1. sebagian besar hampir bener nizz... hebat km hahaha :))

    BalasHapus
  2. Hehehe... Iyaa bu terimakasih,,
    ntr dulu masih ada Sambungan.a ... hehe

    BalasHapus